Második alom

2013. szeptember 20.-án születtünk!

 

Szia, én vagyok a Bonnie, leszel a gazdim? Szia, én vagyok a Balzac, leszel a gazdim? Szia, én vagyok a Berlioz, leszel a gazdim?

BONNIE vagyok, én születtem először. Ahogy a nevem is mutatja, kislány vagyok. Okos, szép, és minden testvéreimnél nagyobb méretű vagyok! A mamámra hasonlítok! Azért is, mert ő is okos, meg a színem is olyan, mint neki!

 

BALZAC vagyok, és kisfiú. A színem már nem meglepetés, hiszen őseim közt voltak "Black Smoke"színű cicák. Nekem is van márványos mintám, de rejtettebben, mert az összes szőrszálam vége fekete. fekete füst színű brit rövidszőrű!

 

BERLIOZ vagyok, ezüst-fekete színben, a legélesebb fekete mintákkal amit a világ látott. Ennél fogva úgy gondolom, hogy Garfiel-et megelőzve én vagyok a legszebb macska akit a világ látott. És persze fiúcska lennék, amint azt a nevem is mutatja. Miáú!

 

Szia, én vagyok a Byron, leszel a gazdim? Szia, én vagyok a Bessie, leszel a gazdim? Szia, én vagyok a Brian, leszel a gazdim?

BYRON vagyok, gyönyörű, szinte egyöntetűen fekete színű fiúcska. "Black Smoke" színű vagyok én is, márványos mintákkal, de szinte egyöntetűen fekete színem van. Jellemem nyugodt, kimért és megfontolt. Mindenki azt mondja, hogy egy gyönyörűség vagyok, pedig, ha tudnák milyen szép leszek ha felnövök...

 

BESSIE egy tündéri ezüst-fekete színű kislány vagyok. Nem véletlenül mutatkoztam be tündérként, mert tündéri szép vagyok mint a mamám, és varázsolni is tudok, mert a gazdám sosem tudja, hogy hol vagyok, annyira el tudok bújni.

 

 

BECKY vagyok, ezüst-fekete kislány. Haspóknak is hívnak, mert elsőként jelenek meg a mamámnál, hogy éhes lennék és a tányérkámnál is. Persze, kell az energia, hiszen hét tesóval elbánni mikor birkózunk, nem kevés munkával jár.

 

 

     
Szia, én vagyok a Bella, leszel a gazdim?

BELLA vagyok, én születtem utolsóként. Az én színem is "Black Smoke". Én vagyok a legszeretetreméltóbb kiscica. Összes szeretetem a gazdimra zúdítom, rágcsálom a nadrágját, rátelepedek a lábfejére és úgy könyörgök egy kis pocivakarásért.

 


Néhány szó a "Black Smoke" azaz fekete füst színről:
A szín egy éves kora után nyeri el teljes intenzitását, de már jól láthatóak az ismertetőjegyei: A bunda füst hatású. Amikor a macska nem mozog, látható a márványos vagy csíkos minta, de a bunda színe egységesnek tűnik, mert a szőrszálak vége fekete. Amikor mozog a cica, látszik a szőrszálak ezüst alapja. Valójában a szőr színes része a füstszín. A szőr bőr oldali 1/8-a fehér vagy ezüst, a szőr vége fekete.

Második alom - Balzac

balzac_fiu_feketebalzac_fiu_fekete

Második alom - Bella

bella_lany_fekete_sok_szurkevelbella_lany_fekete_sok_szurkevelbella_lany_fekete_sok_szurkevel

Második alom - Berlioz

berlioz_fiu_erosen_fekete_csikosberlioz_fiu_erosen_fekete_csikosberlioz_fiu_erosen_fekete_csikosberlioz_fiu_erosen_fekete_csikos

Második alom - Bessie

bessie_lany_ezust_feketebessie_lany_ezust_feketebessie_lany_ezust_feketebessie_lany_ezust_feketebessie_lany_ezust_feketebessie_lany_ezust_fekete

Második alom - Bonnie

bonnie_lany_nagy_ezust_feketebonnie_lany_nagy_ezust_feketebonnie_lany_nagy_ezust_fekete

Második alom - Bryan

bryan_fiu_siros_ezust_feketebryan_fiu_siros_ezust_feketebryan_fiu_siros_ezust_feketebryan_fiu_siros_ezust_fekete

Második alom - Byron

byron_fiu_fekete_bajszosbyron_fiu_fekete_bajszosbyron_fiu_fekete_bajszos