Harmadik alom

2014. szeptember 17-én születtünk!

DAISY
Kedves-aranyos lány cica vagyok, dorombolással hálálom meg a simogatást. Ha elérkezik az etetésideje, jó hangosan sírdogálok a gazdimnak, hogy siessen, mert azonnal éhen halok, ha nem kapok enni. Imádok a tesókkal hancúrozni, de kedvenc elfoglaltságom a radiátorra függesztett cicapihenőben szundizni. Ha egy aranyos kislány cicát szeretnél a lakásodban aki mindig ott van ahol Te vagy és mindig várja a simodatásod, akkor én vagyok a Te cicusod!

 

DARIUS
Én vagyok az alom legbújósabb és legnyugodtabb kiscicája.  Imádok hanyatt aludni, amivel csak az a baj, hogy Dustin mindig elrontja… Ha egy bújós kandúrkát keresel, én vagyok a Te cicusod!

 

 

 

DAPHNE vagyok ezüst-fekete hamvas kislány cica. Én már el is költöztem az új gazdimhoz, ahol a nővéremmel találkoztam! Ő már egy éve itt lakik!

 

 

 

DUSTIN
Én vagyok az alom huncutkája. Ha valami jó kis hancúrozás van, akkor annak biztosan én vagyok az értelmi szerzője és benne vagyok a macskafergeteg közepében. J Egyébként szeretek a gazdámmal is játszani, szeretem, ha vakargatja a fejemet és a hátamat, de játszani mindennél jobban szeretek. És még valamit nagyon szeretek: jó meleg helyen – általában a tesóimon – aludni. Ha virgonc, okos kiscicát szeretnél, velem jársz a legjobban! Bár az idegenektől nagyon félek, ne tévesszen ez meg, Veled is megbarátkozom 2 nap alatt.