Negyedik alom

2015. március 25-én születtünk!

Szia, én EDISON vagyok! Képzeld, fiú létemre eladósorba kerültem! Ez nálunk, kismacskáknál annyit jelent, hogy keresem a gazdimat! Ahogy láthatod, én egy brit ezüst-fekete cica vagyok, kiskandúr, és jó gyerek is vagyok. Úgy, ahogy itt a fényképen látszik. Na jó, néha, játék közben... de ez szerintem megbocsátható egy kiscicának! Elvégre nem ülhetek egész nap a sarokban! Ha szeretnél a gazdim lenni, hívd a 06 30 289 1239 számot, és beszéld meg a dolgot a pótmamámmal!

 

 

 

 

Szia, én az ELMAR vagyok! Amikor éppen nem Edisonnal birkózom, én is gazdit keresek! Én egy brit ezüst-fekete cica vagyok, és ARANYOS - vagyis van néhány arany szín is a vonásaimban. De tényleg aranyos vagyok ám! Itt most éppen megsértődőst játszom a képen, de okom volt rá, Edison mindig csal a játékban! Harap! Egyébként én is kiskandúr vagyok, és jó gyerek is vagyok, a mamám is megmondhatja! Mindent megtanultam tőle, amit egy cicának tudni kell, majd meglátod! Ha szeretnél a gazdim lenni, hívd a 06 30 289 1239 számot, és beszéld meg a dolgot a pótmamámmal! Ez az én versem:
Én vagyok az Elmar
Légyszi vigyél el már...!

 

Én Melissa vagyok, Edison és Elmar anyukája! Tényleg jó gyerekek! Főleg amikor alszanak! Egyébként néha kicsit rosszalkodnak, mint az egészséges, erős kiscicák, de ez így van jól! Hát még Elmar versei...!